Курс по миглопластика за начинаещи на Myankova.com

„Косъм по косъм; 2-6D обем“ – така стартира предложението на Женя Мянкова за курс по миглопластика, насочен към напълно начинаещи, но също и към онези, които вече имат някакъв опит в индустрията. Женя работи от дълги години в областта на гримьорската и фризьорската сфера и нейна цел е да разпространи качествените услуги в тази индустрия, като за целта стартира и серия от обучения, провеждащи се с интензивна практическа подготовка.

 

Курсът за начинаещи на Женя Мянкова се провежда в период от пет дни на място в град Варна. Той може, при желание от страна на курсиста, да се проведе по предпочитан от него график, в зависимост от личната уговорка между курсиста и Женя. Самият курс разглежда основни моменти в сферата на миглопластиката, които да помогнат на начинаещите да придобият достатъчно знания и умения, че да могат да работят в професионални салони.

 

Стартира се с теоретична част, която покрива основите и допълнителни теми от познанията, които трябва да натрупате, за да сте успешни в индустрията. Естествено, силно се набляга на практическата част, която ще ви помогне да станете опитни гримьори, боравещи умело с инструментите и продуктите от сферата на миглопластиката.

 

Всяко обучение се провежда с малки групи, за да може всеки от курсистите да получи персонално внимание на всяка стъпка от процеса. Курсът е съобразен и проектиран така, че веднага след него да можете да стартирате професионалната си кариера. Разбира се за ваше улеснение се предлагат и материалите за миглопластика с който можете да се сдобиете след курса.

 

Насочен е към всеки, който изпитва интерес и желание да започне развиването си в индустрията по миглопластика. Но от него могат да се възползват и професионалисти, които искат да опреснят познанията и уменията си.

 

За начало ще откриете каква е анатомията на миглата и как, всъщност, се развива тя. Ще разберете основите на видовете удължавания, които се използват. Ще откриете видовете мигли, включително спрямо техните дължина, дебелина и извивки. Естествено, няма как да се пропусне същината на „Косъм по косъм“ и „2-6D обем“. Но тъй като само миглите не са достатъчни, ще разберете и за видовете очи, как да моделирате погледа, как да подготвяте миглите и какви материали ви трябват, за да осъществите задачите си. Разбира се, тъй като е изключително важно да се спазва пълна безопасност на работа, ще разберете и как се извършват дезинфекцията и стерилизацията на инструменти.

 

Не на последно място – и определено една от най-важните задачи – е практическата част. Тя се състои върху отработка на практичните умения върху модели, за да съумеете да научите как, кога и какво да правите, за да постигнете най-добрите резултати. Ще разкриете техниките и тайните на индустрията, която ще ви помогнат да стъпите по пътя към успешна кариера в миглопластиката. Както вече видяхме, курсистите са готови да започнат работа в професионален салон, като при желание може да се получи и удостоверение от МОН в допълнение към сертификата, който се предоставя на завършилите курса.

 

Ако винаги сте искали да навлезете в това чудно поле на красота и очарование, то Женя ви предлага възможност да го направите на много изгодна цена. Освен това можете да вземете и допълнителни практически часове, ако искате да доусъвършенствате уменията си. Материалите, които ще ви трябват по време на курса, са включени в цената. По желание на курсиста, графикът може да бъде съобразен с персоналните му нужди, като за тази цел трябва да се свържете с Женя.

 

Цялостното впечатление от курсовете на Мянкова е положително и силно приятно. Тя предоставя задълбочена теоретична подготовка, съчетана с внимателно око към всеки детайл по време на практическите часове. Всичко това позволява да се постигнат пълни и качествени умения за извършване на услуги в сферата на миглопластиката.

Публикувано в Blog. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>