3 прости идеи “Направи си сам” за добавяне на стил в банята

Хората са склонни да възприемат банята като утилитарно пространство, към което трябва да се отнасят с безразличие. Това обаче не е така! Всъщност банята може да бъде чудесно място за представяне на личния ви стил. Трябва ви само подходящо вдъхновение и някои трикове “Направи си сам”, за да го осъществите. Ето 3 лесни съвета как да придадете стил на банята си:

 

Използвайте изкуството на огледалото, за да покажете декор

За да добавите визуален интерес към банята, която иначе е по-скоро минимална, помислете за рамкиране на произведение на изкуството върху огледалото си. Това е изненадващо лесен проект “Направи си сам”, който ще ви отнеме само няколко минути. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато рамкирате огледалото си: – Можете да поставите рамка на произведение на изкуството, което вече се намира в дома ви, или да закупите такова специално за този проект. – Рамката трябва да съответства на стила на вашата баня.

 

Преобразете банята си със светлина

Добавянето на осветление в банята може наистина да преобрази пространството и може да се използва по много начини. Очевидно е, че трябва да добавите осветление над мивката и тоалетната, когато се приготвяте за деня или почиствате през нощта. Има много начини да добавите светлина в банята си: – Инсталирайте полилей – може да е скъп, но ефектът е огромен. – Инсталирайте аплици – аплиците са чудесен вариант за евтин начин да добавите повече светлина в банята. – Добавете висящо осветление – Висящото осветление над мивката винаги е чудесен избор. – Инсталиране на точково осветление – Ако искате да осветите определена част от банята си, точковото осветление е чудесен вариант.

Има много начини да добавите стил и индивидуалност в банята си. Всичко, от което се нуждаете, е малко вдъхновение и няколко трика “направи си сам” в ръкава. От изкуството на огледалото до преобразяването на пространството със светлина – тези 3 съвета ще ви помогнат да създадете перфектната баня.

Публикувано в Blog. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>