За избора на актуалната дамска макси мода


Всеки трябва да приема себе такъв какъвто е. Това дава възможност да се радва на всичко около него. Не се налага красивите пищни дами да крият своите прелести и да се съобразяват с нечие мнение. Дизайнерите непрекъснато предлагат интересни модели за макси мода.

Различните предложения са в широка цветова гама – от светли до тъмни цветове. Неправилно се смята, че белия цвят предава обем – това е така само когато е в комбинация с черен цвят. Светлите цветове умело комбинирани са много добро решение. Красивите блузи в бяло от размер плюс са една много добра възможност да се комбинира различен тоалет, подходящ за всеки един отделен повод. За топлите сезони са подходящи светлите цветове за да се понася по-лесно жегата. Красиви са и различните модели рокли с щампи и различни фигури. За макси модата не са чужди щампи и рисунки, защото те в даден случай могат да отвличат вниманието от някои особености на тялото.

Характерни за платовете са нежните щампи, рисунки с меки цветове, което ги прави предпочитани за изработка на различни дрехи от макси мода. Дизайнерите умело подбират и материята за макси дрехите. Леките тъкани от памук, лен и коприна са подходящи за топлите дни на годината. За студеното време се предлагат дрехи размер плюс от меки вълнени платове.

Изборът на подходящи дрехи с голям размер е в зависимост от типа на фигурата. За дамите с обемисти бедра се предлагат модели с вертикални линии, които да предадат стройност на силуета. Когато са тесни раменете за създаване на визуална съразмерност се ползват за горната част платове с хоризонтални линии. За работа и за делови срещи е добре пищните дами да направят подходяща комбинация между пола и блуза. Предлаганите панталони от дизайнерите на макси мода са подходящи за приятно закръглените дами.

За да се уверите в прекрасните предложения на макси модата за дамите с по-голям размер, може да разгледате различните сайтове за макси дрехи. В каталозите ще намерите интересни модели на макси рокли, блузи, туники. Разнообразието от панталони и поли също ще ви хареса. Красиви са и предложенията за връхна дреха – сака, палта, якета. Така вие може да си подготвите гардероба за съответния сезон.

Публикувано в Blog. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>